Neuspela prodaja Krupanjke u ste;aju, iz Krupnja

11. мај. 2010.
Dana 05.05.2010. godine, u organizaciji Agencije za privatizaciju Centra za sprovođenje stečajnih postupaka, održana je prodaja stečajnog dužnika HOLDING KOMPANIJA "VISKOZA" AD – DOO za proizvodnju tekstila i konfekcije "KRUPANjKA" u stečaju iz Krupnja, kao pravnog lica metodom javnog prikupljanja ponuda.

Pravo da učestvuje na javnom prikupljanju ponuda stekao je samo jedan ponuđač "Valy" d.o.o. Beloševac bb, Valjevo.

Ponuđena cena za kupovinu stečajnog dužnika iznosila je 15.000.000,00 (petnaestmiliona) dinara. Procenjena vrednost stečajanog dužnika kao pravnog lica iznosi 152.715.260,00 dinara.

Imajući u vidu činjenicu da bi se iz ponuđene cene od 15.000.000,00 dinara namirio deo troškova stečajnog postupka i deo razlučnog potraživanja za jednog poverioca, dok za stečajne poverioce ne bi bilo sredstava, Komisija je donela odluku da se ne prihvati ponuđena cena od 15.000.000,00 dinara.

Iz navedenog razloga prodaja stečajnog dužnika HOLDING KOMPANIJA "VISKOZA" AD – DOO za proizvodnju tekstila i konfekcije "KRUPANjKA" u stečaju, iz Krupnja, kao pravnog lica, metodom javnog prikupljanja ponuda je NEUSPELA.

Стечај

ХОЛДИНГ КОМПАНИЈА ВИСКОЗА АД - ДРУШТВО СА ОГРАНИЧЕНОМ ОДГОВОРНОШЋУ ЗА ПРОИЗВОДЊУ ТЕКСТИЛА И КОНФЕКЦИЈЕ КРУПАЊКА

Локација:

Крупањ

Делатност:

Изнајмљивање властитих или изнајмљених некретнина и управљање њима

0

Укупно предузећа у поступку приватизације

0

Предузећа са Јавним позивом у току

0

Предузећа у поступку анализе и припреме јавног позива