Javni poziv za učešće na javnoj aukciji koja će se održati 06.02.2009. u Beogradu

15. дец. 2008.
Na osnovu člana 38. Zakona o privatizaciji ("Službeni glasnik RS", br. 38/01, 18/03, 45/05, 123/2007 i 123/2007 – dr. zakon), i člana 9. Uredbe o prodaji kapitala i imovine javnom aukcijom ("Službeni glasnik RS" br. 52/05, 91/07 i 96/08),
Agencija za privatizaciju objavljuje:

JAVNI POZIV ZA UČEŠĆE NA JAVNIM AUKCIJAMA


za sledeća preduzeća:
  1. Trgovinsko preduzeće na malo BRATSTVO potpuna odgovornost, PREŠEVOPravo učešća na javnoj aukciji ima:

A) domaće ili strano pravno lice koje kumulativno ispunjava sledeće uslove:
1. da je registrovano za obavljanje delatnosti iz Grupe delatnosti 55 - hoteli i restorani,
2. da je u poslednjoj poslovnoj godini (na bazi prikazanih podataka u finansijskom izveštaju za 2007.godinu) ostvarilo ukupni poslovni prihod od minimum 2.000.000,00 EVRA godišnje,
3. da poseduje hotel u vlasništvu koji je kategorizovan kao hotel sa četiri zvezdice, što se dokazuje Rešenjem o kategoriji ugostiteljskog objekta Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja saglasno odredbama Zakona o turizmu ("Službeni glasnik Republike Srbije" br. 45/05), odnosno rešenjem o kategorizaciji izdatom od strane nadležnog organa zemlje u kojoj je registrovan potencijalni učesnik na aukciji.

Smatraće se da je pravno lice ispunilo tražene uslove za učešće na javnoj aukciji, ako je vlasnik više od 50% kapitala pravnog lica koje kumulativno ispunjava tražene uslove za učešće na javnoj aukciji.

B) domaće ili strano fizičko lice
1. koje je vlasnik više od 50% kapitala pravnog lica koje kumulativno ispunjava tražene uslove za pravna lica za učešće na javnoj aukciji.

C) Konzorcijum
1. smatraće se da konzorcijum ispunjava tražene uslove iz ovog javnog poziva, ukoliko član ili članovi konzorcijuma koji kumulativno ispunjavaju tražene uslove, učestvuju u konzorcijumu sa najmanje 51% ukupnog učešća u konzorcijumu.

Преузмите
Акционарски фонд

Трговинско предузеће на мало БРАТСТВО потпуна одговорност

Локација:

Прешево

Делатност:

Остала трговина на мало у неспецијализованим продавницама

0

Укупно предузећа у поступку приватизације

0

Предузећа са Јавним позивом у току

0

Предузећа у поступку анализе и припреме јавног позива