Javni poziv za učešće na javnom nadmetanju za kupovinu nepokretnosti: poslovne zgrade u Beogradu, ulica Rajićeva br. 12

27. окт. 2008.
Na osnovu Ugovora o punomoćju zaključenog između Holding kompanije za finansijski inženjering, trgovinu i usluge "Fond Ineks – Intereksport" a.d. u restrukturiranju Beograd, kao Nalogodavca i Agencije za privatizaciju kao Punomoćnika Agencija za privatizaciju objavljuje:

JAVNI POZIV ZA UČEŠĆE NA JAVNOM NADMETANjU ZA KUPOVINU NEPOKRETNOSTI: POSLOVNE ZGRADE U BEOGRADU, ULICA RAJIĆEVA BR. 121. Predmet prodaje

Predmet prodaje je nepokretnost: Stambeno - poslovna zgrada u Beogradu, Ulica Rajićeva br. 12, koja se, prema Listu nepokretnosti br.1433 KO Stari Grad sastoji od, prizemlja, sprata i potkrovlja u mešovitoj svojini Holding Kompanije za finansijski inženjering "Fond Ineks Intereksport" a.d. Beograd sa obimom udela 1/1. Predmetna nepokretnost se nalazi na katastarskoj parceli 1909, broj dela parcele 1 koju čini gradsko građevinsko zemljište pod zgradom i drugim objektom površine 2 ara i 67 m2 u državnoj svojini sa pravom korišćenja Holding Kompanije za finasijski inženjering "Fond Ineks Intereksport" a.d Beograd.

Преузмите
ФОНД ИНЕX-ИНТЕРЕXПОРТ АД

Холдинг компанија за финансијски инжирењинг, трговину и услуге ФОНД ИНЕX ИНТЕРЕXПОРТ АД, Београд

Локација:

Београд

Делатност:

Делатност холдинг компанија

0

Укупно предузећа у поступку приватизације

0

Предузећа са Јавним позивом у току

0

Предузећа у поступку анализе и припреме јавног позива