Potpisan Ugovor o prodaji akcija za "FADIP-KONCERN" akcionarsko društvo industrija i trgovina, Bečej

17. авг. 2007.
Dana 17. avgusta 2007. godine, Predstavnici Agencije za privatizaciju i Akcijskog fonda su sa ovlašćenim predstavnicima Kupca, privrednim društvom ZAO Metallorukav, Moskva, Ruska federacija potpisali Ugovor o prodaji 708.886 akcija oznake CFI-kod: ESVUFR ISIN-број: RSFADPE53357 nominalne vrednosti 100 dinara što predstavlja 45.28899% ukupnog kapitala privrednog društva "FADIP-KONCERN" akcionarsko društvo industrija i trgovina, Bečej.

Osnovni elementi Ugovora su sledeći:

1. Cena po akciji u iznosu od 0,87 EUR
2. Obaveza otkupa svih ponuđenih akcija oznake CFI-kod: ESVUFR ISIN-број: RSFADPE53357
3. Bezuslovno prihvaćene sve minimalne obaveze Socijalnog programa

Na trećoj sednici Tenderske komisije, održanoj dana 13. jula 2007. godine, Tenderska komisija je prihvatila predlog Komisije za pregovore i donela Odluku o odobravanju zaključivanja Ugovora o prodaji akcija privrednog društva "FADIP-KONCERN" akcionarsko društvo industrija i trgovina, Bečej, sa jedinim Ponuđačem na tenderu privrednim društvom ZAO Metallorukav, Moskva, Ruska federacija.

Nakon što Kupac izvrši uplatu cene za sve akcije oznake CFI-kod: ESVUFR ISIN-број: RSFADPE53357 na namenski račun, Akcijski fond će oglašavanjem uputiti poziv za pridruživanje pojedinačnim akcionarima predmetnog privrednog društva da, u roku od 10 radnih dana od objave poziva za pridruživanje, prodaju svoje akcije zajedno s akcijama iz portfelja Akcijskog fonda, davanjem naloga za prenos svojih akcija na Namenski račun deponovanja Akcijskog fonda, otvoren kod CRHoV.
0

Укупно предузећа у поступку приватизације

0

Предузећа са Јавним позивом у току

0

Предузећа у поступку анализе и припреме јавног позива