Održana Prva sednica Tenderske komisije za "Termoelektro" AD, Beograd

24. апр. 2007.
Prva sednica Tenderske komisije koja prati sprovođenje javnog tendera radi prodaje 24.033 akcija oznake CFI-kod: ESVUFR ISIN-broj: RSTRELE78133 nominalne vrednosti 2.400 dinara što predstavlja 37,49421% ukupnog kapitala privrednog društva (u daljem tekstu "Paket akcija"): "Termoelektro" a.d., specijalizovano holding akcionarsko društvo za inžinjering, održavanje, remont i revitalizaciju energetskih i industrijskih objekata sa sopstvenim projektovanjem, proizvodnjom opreme, transportom u zemlji i inostranstvu, Beograd, otpočela je dana 18. aprila 2007. godine. Nastavak prve sednice Tenderske komisije je održan 20. aprila 2007. godine na kome je obavljeno javno otvaranje ponude za kupovinu Paket akcija privrednog društva "Termoelektro" a.d., Beograd.


Tenderska komisija je zasedala u sledećem sastavu:
a) predsednik:
G-din Milan Josipović, pomoćnik ministra, Ministarstvo privrede, kao predstavnik iz reda republičkih organa;
b) zamenik:
G-din Saša Komlen, tehnički direktor "Termoelektro" a.d., Beograd, kao predstavnik subjekta privatizacije;
v) članovi:
G-đica Ivana Rajevac, savetnik u Sektoru za javna preduzeća, Ministarstvo rudarstva i energetike, kao predstavnik iz reda republičkih organa;
G-din Zoran Cekić, član Opštinskog veća, Opština Palilula kao predstavnik lokalne samouprave prema sedištu subjekta privatizacije;
G-din Ljubiša Lilić, vodeći inženjer kontrole i član Sindikata "Nezavisnost" "Termoelektro" a.d., Beograd, kao predstavnik sindikata subjekta privatizacije.

Na sednici je konstatovano da je Tendersku dokumentaciju otkupilo jedno privredno društvo, i to: OOO "Harvinter", Moskva, Ruska Federacija.

Konstatovano je da je u predviđenom roku, do 02. aprila 2007. godine, jedini ponuđač na tenderu, OOO "Harvinter", Moskva, Ruska Federacija, dostavio ponudu.


Na osnovu izvršene analize kvalifikacione i dodatne dokumentacije i mišljenja savetnika Agencije za privatizaciju, Tenderska komisija je utvrdila da jedini ponuđač na tenderu ispunjava kvalifikacione uslove iz Javnog poziva za kupovinu 37,49421% ukupnog kapitala privrednog društva "Termoelektro" a.d., Beograd.


Finansijski i pravni savetnici Agencije za privatizaciju će u roku od, najviše 30 dana od dana otvaranja ponude, izvršiti ocenu ponude jedinog ponuđača. Ocena ponude će biti prezentovana na sledećoj sednici Tenderske komisije.
Архива

ТЕРМОЕЛЕКТРО - ДД

Локација:

Београд

Делатност:

Машинска обрада метала

0

Укупно предузећа у поступку приватизације

0

Предузећа са Јавним позивом у току

0

Предузећа у поступку анализе и припреме јавног позива