Potpisan Ugovor o prodaji kapitala za TK "Ljubiša Miodragović" Prijepolje u restrukturiranju

18. дец. 2006.
Agencija za privatizaciju je dana 15. decembra 2006. godine potpisala Ugovor o prodaji 100% ukupnog registrovanog kapitala TK "Ljubiša Miodragović" Prijepolje u restrukturiranju sa prvorangiranim ponuđačem, Konzorcijumom pravnih lica: "Beocotton" d.o.o. Beograd i "Raška promet" d.o.o. Lazarevac.

Osnovni elementi Ugovora su:

  1. Prodajna cena u iznosu od 120.000 EUR;
  2. Investicioni program u vrednosti od 300.000 EUR;
  3. Kupac je bezuslovno prihvatio sve minimalne obaveze Socijalnog programa.


Na javnom tenderu za prodaju 100% registrovanog kapitala TK "Ljubiša Miodragović" Prijepolje u restrukturiranju, koji je objavljen dana 31. marta 2006. godine, dostavljene su dve ponude za kupovinu kapitala od strane:
• Konzorcijum pravnih lica: "Beocotton" d.o.o. Beograd i "Raška promet" d.o.o. Lazarevac;
• Konzorcijum pravnog lica "Plodoprom" d.o.o. Beograd i fizičkih lica: Savo Pušica, Svetlana Bukušić, Vesna Zindović, Mladen Nestorović i Milutin Šćepanović.
Ponude su otvorene na Prvoj sednici Tenderske komisije održanoj dana 06. oktobra 2006. godine.

Na osnovu analize kvalifikacione dokumentacije utvrđeno je da ponude oba Ponuđača ispunjavaju kvalifikacione uslove definisane Javnim pozivom i Uputstvom za Ponuđače.
Na drugoj sednici Tenderske komisije održanoj dana 10. novembra 2006. godine, Komisija je odobrila rezultate tendera i donela Odluku kojom je Konzorcijum pravnih lica "Beocotton" d.o.o. Beograd i "Raška promet" d.o.o. Lazarevac proglašen za prvorangiranog ponuđača, a Konzorcijum pravnog lica "Plodoprom" d.o.o. Beograd i fizičkih lica: Savo Pušica, Svetlana Bukušić, Vesna Zindović, Mladen Nestorović i Milutin Šćepanović za drugorangiranog ponuđača.
ЉУБИША МИОДРАГОВИЋ  - у стечају
Стечај

Текстилни комбинат ЉУБИША МИОДРАГОВИЋ друшто са огранченом одговорношћу, Пријепоље - У СТЕЧАЈУ

Локација:

Пријепоље

Делатност:

Производња тканина

0

Укупно предузећа у поступку приватизације

0

Предузећа са Јавним позивом у току

0

Предузећа у поступку анализе и припреме јавног позива