Neuspeo tender za "Termoelektro" a.d., Beograd

21. нов. 2006.
Javni poziv za učešće na javnom tenderu radi prodaje 24.033 akcija oznake CFI-kod: ESVUFR
ISIN-broj: CSTRELE78135 nominalne vrednosti 2.400 dinara (u daljem tekstu "Paket akcija") od čega je u vlasništvu Akcijskog fonda 17.773 akcije a u vlasništvu PIO Fonda 6.260 akcija i što predstavlja 37,49421% ukupnog kapitala privrednog društva: "Termoelektro" a.d. specijalizovano holding akcionarsko društvo za inžinjering, održavanje, remont i revitalizaciju energetskih i industrijskih objekata sa sopstvenim projektovanjem, proizvodnjom opreme, transportom u zemlji i inostranstvu, Beograd, Uralska 9, objavljen je 21. avgusta 2006. godine.

U rokovima definisanim u Javnom pozivu tendersku dokumentaciju otkupilo je jedno pravno lice i to:
- Rheinhold & Mahla AG, Nemačka

Rok za podnošenje obavezujućih ponuda bio je 16. oktobar 2006. godine.
Tokom trajanja tendera, Agencija za privatizaciju je produžila Rok za podnošenje ponuda, uzimajući u obzir blagovremeno podnet Zahtev za produženje roka za dostavljanje ponuda od strane jedinog Učesnika na tenderu.

Tenderska komisija, koja prati sprovođenje Javnog tendera radi prodaje 37,49421% ukupnog kapitala privrednog društva: "Termoelektro" a.d., Beograd, je na svojoj prvoj sednici, održanoj dana 20. novembra 2006. godine, konstatovala da do Krajnjeg roka za podnošenje ponuda, 10. novembra 2006. godine, nije bilo podnetih ponuda. Shodno tome, Tenderska komisija je proglasila Javni tender neuspelim.

Tenderska komisija je zasedala u sledećem sastavu:

a) predsednik:
  • Mira Prokopijević, pomoćnik ministra, Ministarstvo privrede, kao predstavnik iz reda republičkih organa;

b) zamenik:
  • Saša Komlen, tehnički direktor "Termoelektro" AD, Beograd, kao predstavnik predmetnog društva;

c) članovi:
  • Ivana Rajevac, savetnik u Sektoru za javna preduzeća, Ministarstvo rudarstva i energetike, kao predstavnik iz reda republičkih organa;
  • Aca Popović, član Opštinskog veća Opštine Palilula kao predstavnik lokalne samouprave prema sedištu predmetnog društva;
  • Ljubiša Lilić, član Izvršnog odbora Sindikata "Nezavisnost" u preduzeću "Termoelektro" AD, Beograd, kao predstavnik reprezentativnog sindikata predmetnog društva.

Архива

ТЕРМОЕЛЕКТРО - ДД

Локација:

Београд

Делатност:

Машинска обрада метала

0

Укупно предузећа у поступку приватизације

0

Предузећа са Јавним позивом у току

0

Предузећа у поступку анализе и припреме јавног позива