Održana prva sednica tenderske komisije za T.K. "LJUBIŠA MIODRAGOVIĆ" u restrukturiranju, Prijepolje

10. окт. 2006.
Prva sednica Tenderske komisije, koja prati sprovođenje javnog tendera radi prodaje 100% ukupnog registrovanog kapitala TK "Ljubiša Miodragović" u restrukturiranju, Prijepolje započeta je dana 01. septembra 2006. godine. Javno otvaranje pristiglih ponuda za kupovinu kapitala TK "Ljubiša Miodragović" u restrukturiranju, Prijepolje, a nakon perioda izvršene ocene kvalifikovanosti Ponuđača, obavljeno je dana 06. oktobra 2006. godine. Konstatovano je da su u predviđenom roku, do 23. avgusta 2006. godine, dostavljene dve ponude i to od strane: konzorcijum "Plodoprom" d.o.o. / fizička lica i konzorcijum "Beocotton" d.o.o. Beograd /"Raška promet" d.o.o. Lazarevac.
Tendersku dokumentaciju je, osim podnosilaca ponuda, otkupilo još i pravno lice "S Oliver SLO"d.o.o., iz Slovenije.

Na osnovu izvršene analize kvalifikacione dokumentacije i mišljenja savetnika Agencije za privatizaciju, Tenderska komisija je utvrdila da oba ponuđača ispunjavaju uslove iz Javnog poziva za kupovinu 100% ukupnog registrovanog kapitala TK "Ljubiša Miodragović" u restrukturiranju, Prijepolje.


Tenderska komisija je zasedala u sledećem sastavu:

a) predsednik Tenderske komisije:
• Dragan Svičević, predsednik Skupštine opštine Prijepolje, kao predstavnik lokalne samouprave prema sedištu subjekta privatizacije;
b) zamenik predsednika Tenderske komisije:
• Emina Špirtović, referent zaštite na radu u TK "Ljubiša Miodragović" u restrukturiranju, Prijepolje , kao predstavnik subjekta privatizacije;
c) članovi Tenderske komisije :
• Milovan Vasić, načelnik odeljenja u Ministarstvu privrede, kao predstavnik iz reda republičkih organa;
• Gordana Morača, savetnik u Ministarstvu privrede, kao predstavnik iz reda republičkih organa;
• Duško Gogić, predsednik organizacije Sindikata Nezavisnost u TK "Ljubiša Miodragović" u restrukturiranju, Prijepolje, kao zajednički predstavnik sindikata subjekta privatizacije.


Finansijski i pravni savetnici Agencije za privatizaciju će u roku od najviše 30 dana od dana otvaranja izvršiti ocenu ponude ponuđača, Ocena ponuda će biti prezentovana na sledećoj sednici Tenderske komisije.
ЉУБИША МИОДРАГОВИЋ  - у стечају
Стечај

Текстилни комбинат ЉУБИША МИОДРАГОВИЋ друшто са огранченом одговорношћу, Пријепоље - У СТЕЧАЈУ

Локација:

Пријепоље

Делатност:

Производња тканина

0

Укупно предузећа у поступку приватизације

0

Предузећа са Јавним позивом у току

0

Предузећа у поступку анализе и припреме јавног позива