Otvorenа ponudа za preduzeće IMK "29. novembar" a.d., Subotica- u restrukturiranju

07. авг. 2006.
Prva sednica Tenderske komisije za preduzeće IMК "29. novembar " a.d., Subotica- u restrukturiranju započeta je 26.juna 2006. godine. Nastavak prve sednice održan je 03. jula 2006. godine. Drugi nastavak prve sednice održan je 26. jula 2006. godine. Treći nastavak prve sednice i javno otvaranje ponuda za kupovinu 96,38% ukupnog registrovanog kapitala preduzeća obavljeno je 04. avgusta 2006. godine. Konstatovano je da je u predviđenom roku pristigla jedna ponuda:

1.Konzorcijum kojeg čine sledeća preduzeća: IM "Čoka" d.o.o. iz Čoke, "Golija Impeks Plus" d.o.o. iz Vrbasa i "Lovćen" d.o.o. iz Foče.

Na sednici je takođe konstatovano da je tendersku dokumentaciju otkupio sledeći potencijalni investitor:
•IM "Čoka" d.o.o. iz Čoke.

Tenderska komisija je zasedala u sledećem sastavu:

a)zamenik predsednika:

• Josip Mamužić, direktor preduzeća IMK "29. novembar" a.d., Subotica- u restrukturiranju, kao predstavnik subjekta privatizacije;

b)članovi:

• Mr Branko Francišković, član Opštinskog veća zadužen za oblast privrede i turizma u Opštini Subotica, kao predstavnik lokalne samouprave prema sedištu subjekta privatizacije;
• Slobodan Đurić, rukovodilac grupe u Ministarstvu privrede, kao predstavnik iz reda republičkih organa;
• Radoje Bulatović, predsednik Samostalnog sindikata preduzeća IMK" 29. novembar" a.d., Subotica- u restrukturiranju, kao predstavnik reprezentativnog sindikata subjekta privatizacije.

Finansijski i pravni konsultanti Agencije za privatizaciju će u roku od najviše 30 dana od dana otvaranja ponude izvršiti ocenu ponude koja je bila predmet otvaranja. Ocena ponuda će biti prezentirana na drugoj sednici Tenderske komisije za preduzeće IMK "29. novembar" a.d., Subotica- u restrukturiranju.
ИМК 29. НОВЕМБАР АД СУБОТИЦА - У СТЕЧАЈУ
Стечај

ИНДУСТРИЈА МЕСА И КОНЗЕРВИ 29. НОВЕМБАР АД СУБОТИЦА - У СТЕЧАЈУ

Локација:

Суботица

Делатност:

Прерада и конзервисање меса

0

Укупно предузећа у поступку приватизације

0

Предузећа са Јавним позивом у току

0

Предузећа у поступку анализе и припреме јавног позива