Poziv za prikupljanje pisama o zainteresovanosti za poziciju RUKOVODILAC PROJEKTA u Centru za sprovođenje stečajnih postupaka Agencije za privatizaciju

31. мар. 2006.
Dana 23. jula 2004. godine, Skupština Republike Srbije donela je Zakon o stečajnom postupku i Zakon o Agenciji za licenciranje stečajnih upravnika. Zakon o stečajnom postupku sadrži izričite odredbe o imenovanju specijalizovane institucije – Agencije za privatizaciju – koja će biti imenovana za stečajnog upravnika u postupku sprovođenja stečaja nad pravnim licem koje je u većinskoj državnoj odnosno društvenoj svojini. Zakonom o dopuni Zakona o Agenciji za privatizaciju ("Službeni glasnik RS" br. 135/2004) omogućeno je da Agencija za privatizaciju obavlja poslove stečajnog upravnika, u skladu sa Zakonom o stečajnom postupku.

Agencija za privatizaciju namerava da angažuje lica koja su državljani Republike Srbije čiji bi zadatak bio rukovođenje stečajnim postupcima, koordinacija aktivnosti angažovanih lica na terenu, uspostavljanje sistema kontrole i izveštavanja, kao i saradnja sa relevantnim organima u postupku.

Kandidati moraju ispunjavati sledeće uslove:
• visoka stručna sprema (pravnog ili ekonomskog usmerenja);
• najmanje dve godine radnog iskustva;
• znanje engleskog jezika, i
• znanje rada na računaru.

Pored navedenog, od kandidata se očekuje i:
• zrelost i sposobnost poslovne komunikacije u složenim stečajnim postupcima;
• pouzdanost i sposobnost rada pod pritiskom;
• zanimanje za oblast stečaja i namera da se postane licencirani stečajni upravnik, i
• spremnost za česta službena putovanja širom Srbije.

Rukovodilac projekta počeće sa radom odmah po potpisivanju ugovora i nastaviće da obavlja svoje zadatke u periodu o kome se naknadno dogovore obe ugovorne strane u pismenom obliku. Zbog specifičnih zahteva za ovaj položaj, zaposlenje rukovodioca projekta uslovljeno je probnim periodom od tri meseca.

Zainteresovani treba da dostave svoju biografiju, u kojoj će pružiti podatke o svojoj stručnosti i kvalifikacijama za obavljanje gore navedenih aktivnosti, kao i opis sličnih projekata na kojima su do sada radili, do petka, 14. aprila 2006. godine, na adresu elektronske pošte jtanaskovic@priv.yu ili na sledeću adresu:

"Konkurs za rukovodioca projekta"

Agencija za privatizaciju
Centar za sprovođenje stečajnih postupaka
Bulevar Mihajla Pupina 117a
11070 Novi Beograd, Republika Srbija

Tel: +381 11 30 73 765; Faks: +381 11 30 73 789
0

Укупно предузећа у поступку приватизације

0

Предузећа са Јавним позивом у току

0

Предузећа у поступку анализе и припреме јавног позива