Izmena Javnog poziva za učešće na Javnoj aukciji

16. јан. 2006.
Na osnovu člana 38. Zakona o privatizaciji ("Službeni glasnik RS", br. 38/01, 18/03 i 45/05 ), i člana 9. Uredbe oprodaji kapitala i imovine javnom aukcijom ("Službeni glasnik RS" br. 52/05), Agencija za privatizaciju objavljuje:

Izmenu Javnog poziva za učešće na Javnoj aukciji


Javni poziv za učešće na javnoj aukciji pod šifrom 260106-1460p organizovanoj radi prodaje kapitala, odnosno imovine Društva sa ograničenom odgovornošću za promet i održavanje vozila, lovačkog i sportskog oružja ZASTAVA PROMET KRAGUJEVAC, KRAGUJEVAC objavljen u dnevnom listu "Politika" dana 30.12.2005. godine, u delu koji se odnosi na sredstva plaćanja u procentu učešća GRUPE ZASTAVA VOZILA, KRAGUJEVAC (51,00%) u ukupnom kapitalu subjekta privatizacije, menja se i glasi:

"Sredstva plaćanja u procentu učešća GRUPE ZASTAVA VOZILA, KRAGUJEVAC (51,00%) u ukupnom kapitalu subjekta privatizacije mogu biti ISKLjUČIVO u domaćoj valuti i stranoj konvertibilnoj valuti. Deo kupoprodajne cene (ostvarene prodajne cene na aukciji) srazmerno učešću holdinga u subjektu privatizacije, umanjen za iznos depozita, srazmerno učešću holdinga, može se isplatiti U 6 (ŠEST) JEDNAKIH MESEČNIH RATA, bez obzira da li se učesnik prijavio za prvo ili drugo nadmetanje."
Архива

AKCIONARSKO DRUŠTVO ZA PROMET I ODRŽAVANJE VOZILA, LOVAČKOG I SPORTSKOG ORUŽJA ZASTAVA PROMET-ARENA MOTORS KRAGUJEVAC - U STEČAJU

Локација:

Крагујевац

Делатност:

Трговина аутомобилима и лаким моторним возилима

0

Укупно предузећа у поступку приватизације

0

Предузећа са Јавним позивом у току

0

Предузећа у поступку анализе и припреме јавног позива