Potpisan ugovor za preduzeće "JAGODINSKA PIVARA" AD Jagodina

02. сеп. 2005.
Predstavnici Akcijskog fonda i Konzorcijuma pravnih lica "Infond Holding" d.d. Maribor, Slovenija i "Pan Beer" d.o.o. Novi Sad, potpisali su u ponedeljak, 29.08.2005. godine Ugovor o prodaji kapitala preduzeća "Jagodinska pivara" a.d. Jagodina.

Osnovni elementi Ugovora su:

1. Prodajna cena u iznosu od 75.000 eura
2. Investicioni program u vrednosti od 4.480.000 eura
3. Kupac je, uz bezuslovno prihvaćene minimalne obaveze iz socijalnog programa, prihvatio i niz dodatnih obaveza po socijalnom programu.

Na javnom tenderu za "Jagodinsku pivaru", koji je objavljen dana 30.12.2004. godine, pristigla je jedna ponuda za kupovinu kapitala od strane Konzorcijuma pravnih lica "Infond Holding" d.d. Maribor, Slovenija i "Pan Beer" d.o.o. Novi Sad.

Na drugoj sednici Tenderske komisije, održanoj dana 23.05.2005. godine, doneta je Odluka o započinjanju pregovora sa jedinim ponuđačem.

Ministarstvo privrede je dana 31.05.2005. godine donelo Rešenje o obrazovanju tročlane Komisije za pregovore.

Komisija za pregovore je, posle održane četiri sednice, donela Odluku o zaključivanju Ugovora o prodaji kapitala preduzeća "Jagodinska pivara" a.d. Jagodina.

Na trećoj sednici Tenderske komisije, održanoj dana 10.08.2005. godine, Komisija je prihvatila rezultate pregovora i predlog Komisije za pregovore da se sa jedinim ponuđačem zaključi Ugovor i jednoglasno donela Odluku o odobravanju zaključivanja Ugovora o prodaji kapitala preduzeća "Jagodinska pivara" a.d. Jagodina sa jedinim ponuđačem – Konzorcijumom "Infond Holding" i "Pan Beer".
Јагодинска пивара ад
Стечај

АКЦИОНАРСКО ДРУШТВО ЈАГОДИНСКА ПИВАРА - ФАБРИКА СЛАДА, ПИВА, КВАСЦА И БЕЗАЛКОХОЛНИХ ПИЋА, ЈАГОДИНА

Локација:

Јагодина

Делатност:

Производња пива

0

Укупно предузећа у поступку приватизације

0

Предузећа са Јавним позивом у току

0

Предузећа у поступку анализе и припреме јавног позива