Potpisan ugovor za DP PPK " DžERVIN" iz Knjaževca

29. јул. 2005.
Predstavnici Agencije za privatizaciju i predstavnici kupca, konzorcijuma preduzeća "MANGUS" d.o.o. iz Knjaževca i "KAPOK" d.o.o. iz Beograda potpisali su dana 28.07.2005. godine, Ugovor o prodaji 70% društvenog kapitala preduzeća DP PPK "Džervin" iz Knjaževca.

Osnovni elementi ugovora su:

1. Prodajna cena u iznosu od 80.000 EUR
2. Investicioni program u vrednosti od 2.540.000 EUR
3. Kupac je bezuslovno prihvatio minimalne obaveze iz socijalnog programa

Na javnom tenderu za DP PPK "Džervin" iz Knjaževca, koji je objavljen dana 08. marta 2005. godine, pristigla je jedna ponuda za kupovinu 70% društvenog kapitala subjekta privatizacije i to od strane konzorcijuma preduzeća "MANGUS" d.o.o. iz Knjaževca i "KAPOK" d.o.o. iz Beograda .

Na drugoj sednici Tenderske komisije održanoj dana 25.maja 2005. godine, Komisija je donela Odluku o započinjanju pregovora sa jedinim ponuđačem.

Ministarstvo privrede i privatizacije je dana 06. juna 2005. godine donelo Rešenje o obrazovanju tročlane komisije za pregovore.

Komisija za pregovore je posle četiri održane sednice donela Odluku o zaključivanju Ugovora o prodaji 70% društvenog kapitala DP PPK "Džervin" iz Knjaževca.

Na trećoj sednici Tenderske komisije, održanoj dana 20.jula 2005. godine, komisija je prihvatila rezultate pregovora i predlog Komisije za pregovore da se sa jedinim ponuđačem zaključi Ugovor i jednoglasno donela Odluku o odobravanju zaključivanja Ugovora o prodaji 70% društvenog kapitala Preduzeća DP PPK "Džervin" iz Knjaževca sa jedinim ponuđačem – Konzorcijumom preduzeća "MANGUS" d.o.o. iz Knjaževca i "KAPOK" d.o.o. iz Beograda
0

Укупно предузећа у поступку приватизације

0

Предузећа са Јавним позивом у току

0

Предузећа у поступку анализе и припреме јавног позива