Otvorene ponude za PZP KRAGUJEVAC

08. апр. 2005.
Prva sednica Tenderske komisije za PZP Kragujevac, Kragujevac započeta je 17.03.2005. godine. Nastavak prve sednice i javno otvaranje ponuda za kupovinu 70% društvenog kapitala pomenutog preduzeća obavljeno je 04.04.2005. godine. Konstatovano je da su u predviđenom roku pristigle tri ponude:

1. Preduzece za puteve Niš, iz Niša.
2. Konzorcijum Slovenia Ceste Tehnika iz Slovenije i Caričin grad iz Beograda
3. Konzorcijum Mercata, Beograd i MAB Miljković, Žitkovac

Tenderska komisija je utvrdila da dostavljena kvalifikaciona dokumentacija konzorcijuma Mercata i MAB Miljković ne zadovoljava kvalifikacione kriterijume i uslove tendera i odlučila da proglasi ponudu ovog konzorcijuma nevažećom. U skladu sa tom odlukom, ponuda ovog konzorcijuma nije bila predmet javnog otvaranja ponuda.

Javnom otvaranju ponuda prethodilo je konstituisanje Tenderske komisije i izveštaj o dosadašnjem toku privatizacije PZP Kragujevac, Kragujevac U toku konstituisanja izveštaja konstatovano je da su tendersku dokumentaciju otkupili sledeći potencijalni investitori: Preduzeće za puteve Niš; konzorcijum Mercata i MAB Miljković; konzorcijum Slovenia Ceste Tehnika, Slovenia i Caričin grad, Beograd; Alpine d.o.o. iz Beograda; Kruševacput iz Kruševca; Strabag, Austria i Shapir, Izrael.

Tenderska komisija zasedala je u sastavu:

1. Goran Batak, predsednik komisije, savetnik u Ministarstvu privrede
2. Živkovic Ljubiša, zamenik, predstavnik subjekta privatizacije
3. Biljana Milinković, član, samostalni izvršilac za koordinaciju odnosa sa javnošću u Ministarstvu za kapitalne investicije
4. Milan Todorović, član, predstavnik Sindikata
5. Sladjan Radovanović, član, predstavnik lokalne samouprave

Finansijski i pravni konsultanti Agencije za privatizaciju će u roku od najviše 30 dana od dana otvaranja ponuda izvršiti ocenu ponuda koje su bile predmet javnog otvaranja. Ocena ponuda će biti prezentirana na sledećoj sednici Tenderske komisije za PZP Kragujevac, Kragujevac.
Архива

СП СРБИЈАПУТ друштвено предузеће за путеве

Локација:

Крагујевац

Делатност:

Изградња путева и аутопутева

0

Укупно предузећа у поступку приватизације

0

Предузећа са Јавним позивом у току

0

Предузећа у поступку анализе и припреме јавног позива