Otvorene ponude za PZP VRANJE

08. апр. 2005.
Na prvoj sednici Tenderske komisije za PZP Vranje iz Vranja, koja je održana 16. marta 2005. godine, otvorena je jedina pristigla ponuda za kupovinu 70% društvenog kapitala pomenutog preduzeća. Konstatovano je da je u predviđenom roku pristigla samo jedna ponuda, koju je dostavilo Preduzeće za puteve Niš, iz Niša.

Javnom otvaranju ponude prethodilo je konstituisanje Tenderske komisije i izveštaj o dosadašnjem toku privatizacije PZP Vranje iz Vranja. U toku formiranja izveštaja konstatovano je da su tendersku dokumentaciju otkupila tri potencijalna investitora: Preduzeće za puteve Niš, Alpina doo, Beograd i Strabag, Austria.

Tenderska komisija zasedala je u sastavu:

1.Biljana Milinković, predsednik komisije, samostalni izvršilac za koordinaciju odnosa sa javnošću u Ministarstvu za kapitalne investicije
2. Vesna Jurošević, zamenik, savetnik u Ministarstvu privrede
3. Dragan Spirić, član, predstavnik lokalne samouprave
4.Blagoje Milenković, član, predstavnik subjekta privatizacije
5.Zoran Pavlov, član, predstavnik sindikata

Finansijski i pravni konsultanti Agencije za privatizaciju će u roku od najviše 30 dana od dana otvaranja ponuda izvršiti ocenu pristigle ponude, koja će biti prezentirana na drugoj sednici Tenderske komisije za PZP Vranje iz Vranja.
Архива

Друштвено предузеће за путеве ВРАЊЕ са п.о.

Локација:

Врање

Делатност:

Изградња путева и аутопутева

0

Укупно предузећа у поступку приватизације

0

Предузећа са Јавним позивом у току

0

Предузећа у поступку анализе и припреме јавног позива