Sastanak sa akcionarima i predstavnicima preduzeca "Knjaz Milos" a.d.

05. нов. 2004.
Na zajedničkom sastanku predstavnika Agencije za privatizaciju i Akcijskog fonda Republike Srbije sa predstavnicima pridruženih akcionara, predstavnika reprezentativnog sindikata i rukovodstva preduzeća "Knjaz Miloš" a.d. iz Aranđelovca, održanom 05.novembra 2004.godine u prostorijama Agencije, izraženo je neskriveno zadovoljstvo svih učesnika zajedništvom očuvanja celine paketa akcija iz portfelja Akcijskog fonda i priduženih pojedinačnih akcionara preduzeća "Knjaz Miloš" a.d. iz Aranđelovca.

Na sastanku je konstatovano je da nijedna od prispelih ponuda za preuzimanje ne ispunjava sve uslove iz Javne ponude za zajedničku prodaju akcija objavljene u dnevnom listu Politika 29.septembra 2004. godine.

Predstavnici Agencije za privatizaciju, Akcijskog fonda, predstavnika reprezentativnog sindikata, pridruženih akcionara i rukovodstva preduzeća "Knjaz Miloš" a.d. iz Aranđelovca, otvoreno pozivaju ponudioce da, do 15. novembra 2004.godine u 12 časova, odnosno isteka roka za dostavljanje poboljšanih ponuda, dostave ponude čiji će elementi ispuniti kriterijume za kvalifikaciju ispunjenosti uslova iz Javne ponude:

• Minimalna ili viša cena po akciji – 20.000 dinara u gotovom novcu
• Količina akcija koja se preuzima: 50,01% - 100%, odnosno obaveza otkupa svih pridruženih akcija koje su predmet Javne ponude
• Investicioni i socijalni program kao što je naveden u tekstu Javne ponude

Poboljšane, odnosno konačne ponude za preuzimanje akcija preduzeća "Knjaz Miloš" a.d. iz Aranđelovca koje budu dostavljene Komisiji za hartije od vrednosti biće predmet razmatranja i ocene na zajedničkom sastanku zakazanom za 16.novembar 2004.godine.

U Beogradu, 05.novembra 2004.godine

Agencija za privatizaciju
Republika Srbija
0

Укупно предузећа у поступку приватизације

0

Предузећа са Јавним позивом у току

0

Предузећа у поступку анализе и припреме јавног позива